Kaid-İ Azam Ulusal Polo Turnuvası

THY'nin ana sponsorluğunda yapılan turnuva, sona erdi- THY Pakistan Genel Müdürü Yavuzeser:- "Pakistan, genç nüfusu ve stratejik konumu ile ekonomik olarak hızla gelişme potansiyeli taşıyan dinamik bir ülke"
Pakistan'ın en prestijli polo turnuvalarından olan Kaid-i Azam Porsche Ulusal Açık Turnuvası sona erdi.

THY'nin ana sponsorluğunda Lahor kentindeki Polo Kulübü sahasında 3 Mart'ta başlayan turnuvada, biri Suudi Arabistan'dan olmak üzere 6 takım mücadele etti. Turnuvanın son gününde oynanan final maçında, "Ordu" takımını 10-9 mağlup eden "Kolony-Yeni yüzyıl" takımı şampiyon oldu.

AA muhabirine açıklama yapan THY Pakistan Genel Müdürü Alp Yavuzeser, "Pakistan, genç nüfusu ve stratejik konumu ile ekonomik olarak hızla gelişme potansiyeli taşıyan dinamik bir ülke" dedi.

Yavuzeser, Pakistan'ın adının dünyaya daha fazla duyurulması çabalarına katkıda bulunmak amacıyla turnuvanın sponsorluğunu üstlendiklerini belirterek, "THY, iş geliştirme amacıyla turnuva başında Porsche Pakistan ile iş birliği anlaşması imzaladı. Türkiye ile Pakistan halkları arasındaki kardeşlik bağları, ülkelerimiz arasındaki ilişkileri daha da güçlendirmemiz için bizlere tarihi bir sorumluluk yüklüyor. Türkiye Cumhuriyeti'nin bayrak taşıyıcısı olan THY olarak, eşsiz tarihi dokusuyla dünyanın en önemli kültür başkentlerinden biri olan Lahor'da düzenlenen turnuvanın sponsorluğunu üstlenerek, dost ve kardeş Pakistan'ın dinamik yüzünü dünyaya taşımayı amaçladık" diye konuştu.

Pakistan'ın kurucusu Muhammed Ali Cinnah adına düzenlenen turnuvaya sponsor olmaktan büyük mutluluk duyduklarını bildiren Yavuzsezer, "(Dünya Daha Büyük Keşfet) sloganımızdaki gibi hem sportif hem de kültürel organizasyonlara desteğimizi sürdürerek, yeni keşiflere kapı aralamaya devam edeceğiz" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA
Courtesy: Haberciniz, 16 Mart 2014 Pazar 22:54
http://haberciniz.biz/kaid-i-azam-ulusal-polo-turnuvasi-2701482h.htm

No comments:

Post a Comment