Swissôtel Ankara’da Pakistan Kültür ve Yemek Festivali Başlıyor

Ankara’da Pakistan Büyükelçiliği’nin katkılarıyla müthiş bir organizasyonda parlıyor.

Swissôtel Ankara’da bu yıl üçüncüsü düzenlenecek Pakistan Kültür ve Yemek Festivali, 25-30 Mart tarihleri arasında Pakistan’ın lezzetli yemeklerini keşfetmek isteyenler için hazırlanıyor. 24 Mart Pazartesi günü Swissôtel Ankara’da gerçekleşecek olan Pakistan Milli Gün Resepsiyonu ile başlayacak olan bu güzel şölen, tüm hafta boyunca Café Swiss’te her akşam zengin açık büfe ile sunulacak Pakistan yemekleri ile devam edecek, 

30 Mart Pazar günü gerçekleşecek olan Pakistan Özel Brunch’ı ile sona erecektir.  Café Swiss, tüm hafta boyunca Pakistan’ın kendine özgü lezzetlerinin, yerel dans ve el sanatları ile sunulduğu, Pakistan kültürünün birçok rengini sunan rüya gibi bir haftaya hazırlanıyor. Pakistan mutfağının büyük bir çoğunluğunu Afgan, Türk ve İran mutfağı, Güney Asya’nın Müslüman yönetiminin mirası oluşturmaktadır. Çeşitli baharatların kullanımıyla değişik lezzetlere sahip Pakistan mutfağı Café Swiss’te 25-30 Mart  tarihlerinde 19:00-22:00 saatleri arasında açık büfe olarak meraklılarına sunulacak.

Başkentteki eviniz Swissôtel Ankara’da Pakistan’ın tüm renkleri, eşsiz mutfağı ve kültürel  zenginlikleriyle de yaşatılacak. 

Daha fazla bilgi ve rezervasyon için; 0312 409 34 44

No comments:

Post a Comment