Pakistan Ankara Büyükelçisi Sohail Mahmood Avrupa Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Fişenk i kabul etti

Avrupa GAzeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Fişenk, Pakistan Ankara Büyükelçisi Sohail Mahmood'i Elçilik binasında ziyaret etti. 
Büyükelçilik binasında gerçekleşen ziyarette Anadolu Ajansı Dış Haberler İngilizce Editörü Emre Solak ve Pakistan Basın Ateşesi Abdul Akbar'ın da hazır bulundu.

Çok samimi ve sıcak ortamda geçen kabul sırasında, Medya ile ilgili her iki ülkedeki ve dünyadaki genel konular, medya çalışanların sorunları, Medya çalışanlarının ülkeleri ile ilgili kültürel ve mesleksel bilgi alış verişlerine imkan sağlayacak yakınlaşmalarla ilgili konulara değinildi.
Bu temaslarda her iki tarafın katkıları ne olabilir üzerinde durularak , atılabilinecek adımların, mevcut imkanlar dahilinde en iyi şekilde yapılması ve sürekli olması adına müşterek bir noktada görüş birliği sağlandı.

Dost ve Kardeş iki ülke medya çalışanlarını, ayrıca dünya genelin de bu sektördeki çalışanları mümkün mertebe birbirleri ile iletişim kurabilecek ve birbirlerini yakından tanımalarını sağlıyacak ortamlarda buluşturmayı temennisinde bulunuldu. Zaman içinde daha etkin etkinliklerin yapılabilmesi için gerikli girişimlerde bulunulacağı konusunda müşterek çaba sarfedileceği dile getirilerek ilerleyen tarihlerde tekrar bir araya gelinmek üzere Kabul ve ziyaret tamamlandı.

No comments:

Post a Comment