Keçiören Belediye Başkanı Pakistan Büyükelçiliği’ni ziyaret etti - Büyükelçi Sohail Mahmood: Ulusal Kalkınmada Belediyelerin öneli çok büyük

ANKARA,9 Eylül 2015: Keçiören Belediye Başkanı Sayın Mustafa AK, Pakistan Büyükelçiliği’ne  bir ziyarette bulundu ve Büyükelçi Sohail Mahmood ile makamında bir görüşme yaptı.

Belediye Başkanı Sayın Mustafa AK’ı , Büyükelçiliğe yaptığı ziyarette sıcak bir ilgi ile karşılayan  Büyükelçi Sohail Mahmood, kalkınma süresinde,  temel hizmetlerin halka etkin bir şekilde dağıtılabilmesi için Belediyelerin oldukça büyük bir önem taşıdığının  altını çizdi. Başkan Mustafa AK’ın bu süreçte proaktif bir role sahip olduğundan övgüyle bahseden Büyükelçi Sohail Mahmood, Pakistan Büyükelçiliği’nin  “ Pakistan Evi” açtığı   ve Pakistan’lı öğrencilerin  kültürel dans gösterileri gerçekleştirdiği “Pakistan Gecesini” ve  “Uluslararası Razamazan Etkinliklerini”düzenlemesi sebeiyle  Başkan Mustafa AK’ı  tebrik etti.
 

Büyükelçi Sohail Mahmood , ayrıca, Peşaver Askeri Okulun’da Aralık 2014’te meydana gelen terör saldırısında şehit olan  öğrencilerin anısına Keçiören’de ağaç dikme töreni gerçekleştirilmesinden dolayı Keçiören Belediye Başkanı’na teşekkürlerini sundu. Türk halkının bu kibar davranışı sebebiyle şükran duygularını dile getirdi.

No comments:

Post a Comment