Pakistan Aşçılık Takımının 14'üncü İstanbul Gastronomi Festivalindeki Olağanüstü Performansı

ISTANBUL, 15 Şubat 2016: Pakistan Ulusal Aşçılık Takımının 45 üyeli heyeti İstanbul'da 11-14 Şubat 2016'da düzenlenen 14'üncü Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivaline katıldı.
Pakistan takımının performansı olağanüstüydü.  Pakistanlı şefler yarışmada farklı kategorilerde 15 Altın Madalya, 13 Gümüş Madalya, 1 Bronz Madalya, 4 Ödül ve 30 Sertifika kazandılar.  Toplamda 25 ülkeden 2000 şef 75 farklı kategorideki ödüller için yarıştı.
 
Pakistan takımının yeteneği uluslararası şefler ve jüri tarafından yüksek derecede takdir edildi.  Pakistan İstanbul Başkonsolosu Dr Yousaf Junaid Turizm ve Otel Yönetimi Koleji'nin (COHTM) CEO'su Sayın Ahmad Shafiq'le birlikte TUYAP arenasındaki yarışma yerini ziyaret etti ve Pakistan Ulusal Aşçılık takımıyla tanıştı.  Dr. Junaid Pakistan takımının mükemmel performansının ve olağanüstü başarılarının Pakistan halkı için gurur kaynağı olduğunu söyledi.  
 
COTHM Pakistan ve Pakistan Şefler Birliğinin ortak işbirliği aracılığıyla Pakistan Ulusal Aşçılık Takımı oluşturuldu ve yarışmaya katılması için desteklendi.

No comments:

Post a Comment