Pakistan Ankara'daki terör saldırısını şiddetle kınıyor - Pakistan strongly condemns terrorist attack in Ankara

Kızılay bölgesindeki bombalı saldırıyı öğrenmekten dolayı derin üzüntü içerisindeyiz.  Raporların belirttiğine göre birçok masum yaşam kaybedilmiş ve birçokları da yaralanmıştır.

Yakınlarını saldırıda kaybeden ailelere ve Türkiye'nin kardeş halkı ve hükümetine en içten yakınlığımızı ve başsağlıklarımızı sunuyoruz.  Aynı zamanda yaralananların en kısa zamanda iyileşmesi için dua ediyoruz.  

Pakistan en güçlü şekilde bu çirkin terörist eylemi kınamaktadır ve Türkiye ile güçlü bir dayanışma içerisinde durmaktadır. 

Pakistan bütün biçimlerdeki terörizm olaylarını kınadığını yeniden ifade eder. 

Aynı zamanda kardeş Türkiye halkının kararlı bir biçimde karakteristik güçlü azim ve kararlılığıyla terörizm belasını yeneceğine olan inancımızı da yeniden ifade ederiz. 


İslamabad, 14 Mart 2016

English version

Pakistan strongly condemns terrorist attack in Ankara

We are deeply saddened to learn about the bomb blast in Kizilay area of Ankara. Reports indicate that a large number of innocent lives have been lost, while scores are injured.
We offer our heartfelt sympathies and condolences to the bereaved families and to the brotherly people and government of Turkey. We also pray for the speediest and fullest recovery of those wounded. 
Pakistan condemns this heinous act of terrorism in the strongest terms and, like always, stands in strong solidarity with Turkey.
Pakistan reiterates its condemnation of terrorism in all its forms and manifestations.
We also reiterate our belief that the fraternal people of Turkey would decisively defeat the scourge of terrorism with their characteristic strong will and determination.

No comments:

Post a Comment