Pakistan Türkiye'deki terörist saldırıları şiddetle kınamaktadır ve kalıcı dayanışma isteklerini yeniden teyit etmektedir

Pakistan Van, Bitlis, Diyarbakır ve Elazığ'da güvenlik personelleri dahil çok sayıda insanın şehit edildiği ve birçoğunun yaralandığı terörist saldırıları kınamaktadır.
Türkiye'nin kardeş Hükümetine ve halkına ve olayda yakınını kaybeden ailelere en içten samimiyetlerimizi ve baş sağlığı dileklerimizi iletiriz.  Aynı zamanda yaralananların çabuk ve tam olarak iyileşmesi için dua ediyoruz.
Pakistan terörizm belasına karşı cesur bir mücadele yürüten Türkiye ile kalıcı bir dayanışma içerisindedir.  Hiç şüphemiz yoktur ki Türkiye'nin kardeş halkı kararlı isteğiyle ve sarsılmaz kararlılığıyla terörizm belasını en sonunda defedecektir.
Pakistan Hükümeti tüm biçimleri ve ifade şekilleriyle terörizmi kınadığını yeniden ifade eder.

İslamabad, 19 Ağustos 2016

English version

Pakistan strongly condemns terrorist attacks in Turkey and reaffirms abiding solidarity

Pakistan strongly condemns the terrorist attacks in Van, Bitlis, Diyarbakir and Elazig in Turkey, in which a number of people, including security personnel, were martyred and a large number injured. We extend our heartfelt sympathies and condolences to the brotherly Government and people of Turkey and to the bereaved families. We also pray for the speedy and full recovery of the injured. Pakistan is in abiding solidarity with Turkey as it wages a valiant struggle against the scourge of terrorism. We have no doubt that the fraternal people of Turkey would decisively defeat the evil of terrorism with their resolute will and unshakable determination. The Government of Pakistan reiterates its condemnation of terrorism in all its forms and manifestations. 

No comments:

Post a Comment