Expomed Eurasia 2018 İstanbul fuarına geniş ölçekli Pakistan katılımı

ISTANBUL, 3 Nisan 2018: Çok sayıda Pakistan şirketi 22-25 Mart 2018 tarihlerinde düzenlenen 25. Expomed Eurasia fuarına katılım gösterdi.

Expomed Eurasia Avrasya ve Türkiye'nin sağlık bakımı sektörlerinde endüstri için düzenlenen önde gelen bir toplantı platformudur.  Pakistan'dan önde gelen on bir şirket Pakistan Ticareti Geliştirme Yetkili Makamı (TDAP) aracılığıyla Pakistan'ın İstanbul Başkonsolosluğunun işbirliğiyle platforma katıldı.  Tümü Sialkot'tan gelen katılımcı şirketlere M/s. IAA Cerrahi, Friends Surgico, Surgimax Saving, Repro Diyagnostik Görüntüleme, Expert Cushy Surgical Co., A.L.M. Surgicare, My Manufacturing, Sinnetech Medikal, Doctor & Doctors International ve Million Surgical (Pvt) Ltd. dahildi.

Pakistan Ticareti Geliştirme Yetkili Makamı (TDAP) ve İstanbul'daki Pakistan Başkonsolosluğu fuar sırasında Pakistanlı şirketlere yardımcı oldu ve özellikle tıbbi ve cerrahi araçlar alanında Medikal sektör alanında var olan olağanüstü potansiyel hakkında Türk işadamlarını bilgilendirdi.  Katılımcı şirketler 90 ülkeden 6,104 uluslararası ziyaretçiyi de içeren 35.000'den fazla sektör profesyonelini kendisine çeken fuar sırasında ürünlerini tanıtma fırsatını buldu.  

No comments:

Post a Comment